Chleb drwalski

Chleb drwalski

RODZAJ: pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim

Składniki produktu: siemię lniane, otręby pszenne, słonecznik, soja.

OPIS: Pieczywo pszenno-żytnie z nasionami soi.

Jak soja wpływa na zdrowie?
– zmniejsza ryzyko chorób nowotworowych
– wzmacnia odporność organizmu
– działa przeciwmiażdżycowo
– obniża poziom cholesterolu we krwi
– przeciwdziała chorobom serca
-reguluje gospodarkę wodno-elektrolitową organizmu
– usprawnia funkcjonowanie układu nerwowego (w tym np. poprawia pamięć i koncentrację) itd.

Alergeny:

Wartość odżywcza
1073 kJ/256 kcal w 100 g

Tłuszcz 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 42,8 g
w tym cukry 2,4 g
Błonnik 5,1 g
Białko 10,0 g
Sól 1,7 g

Designed by Spring Leading
Theme: Screenr | Stworzone przez FameThemes
Polityka Prywatności
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.
Call Now Button