RODZAJ: pieczywo pszenno-żytnie na naturalnym zakwasie żytnim
GŁÓWNE SKŁADNIKI PRODUKTU: siemię lniane, słonecznik, otręby pszenne, sezam.
OPIS: Chleb o sprężystym i wilgotnym miękiszu, długo zachowujący świeżość. Dzięki zawartości ziaren słonecznika, siemienia lnianego i sezamu posiada doskonały smak. Jest źródłem błonnika pokarmowego, posiada niską zawartość cukrów.
Alegreny:
Wartość odżywcza
966 kJ/230 kcal w 100 g
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 44,2 g
w tym cukry 0,6 g
Błonnik 3,4 g
Białko 7,8 g
Sól 4,3 g
Designed by Spring Leading Theme: Screenr | Stworzone przez FameThemes
Polityka Prywatności Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.