OPIS: Dzięki swojemu doskonałemu smakowi i właściwościom odżywczym jest często wybierany przez konsumentów. Ziarna dyni, siemienia lnianego i słonecznika w połączeniu z płatkami owsianymi nadają temu pieczywu doskonały smak i otwartą , gruboziarnistą strukturę. Zmniejsza możliwość zachorowania na cukrzycę i choroby naczyniowo-sercowe oraz redukuje łaknienie.
Alergeny:
Wartość odżywcza 1296 kJ/309 kcal w 100 g
Tłuszcz 10,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g
Węglowodany 38,2 g
w tym cukry 2,3 g
Błonnik 5,9 g
Białko 12,8 g
Sól 1,1 g
Designed by Spring Leading Theme: Screenr | Stworzone przez FameThemes
Polityka Prywatności Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.