RODZAJ: pieczywo pszenno-żytnie na bazie jogurtu na naturalnym zakwasie żytnim
OPIS: Naturalny, pierwotny smak Pasterskiego to czysta przyjemność dla wszystkich smakoszy chleba. Naturalnie wartościowe składniki jogurtu z najlepszego mleka stanowią bazę oryginalnego zaczynu pszennego oraz nadają wyjątkowy smak i niezwykłą soczystość produktu Chleba Pasterskiego. Obok tych specjalnych składników na wyjątkowy charakter chleba wpływa tradycyjny długi proces wyrobu i obróbki ciasta. Pieczywo jest naturalne, jak górskie łąki i posiada oryginalny kształt.
Alegreny:
Wartość odżywcza w 100 g 1194 kJ/285 kcal
Tłuszcz 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
Węglowodany 47,1 g
w tym cukry 2,3 g
Błonnik 4,3 g
Białko 10,1 g
Sól 0,7 g
Designed by Spring Leading Theme: Screenr | Stworzone przez FameThemes Polityka Prywatności Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.