Chleb pasterski podłużny

Chleb pasterski podłużny

RODZAJ: pieczywo pszenno-żytnie
na bazie jogurtu

OPIS: Naturalny, pierwotny smak Pasterskiego to czysta przyjemność dla wszystkich smakoszy chleba. Naturalnie wartościowe składniki jogurtu z najlepszego mleka stanowią bazę oryginalnego zaczynu pszennego oraz nadają wyjątkowy smak i niezwykłą soczystość produktu Chleba Pasterskiego. Obok tych specjalnych składników na wyjątkowy charakter chleba wpływa tradycyjny długi proces wyrobu i obróbki ciasta. Pieczywo jest naturalne, jak górskie łąki i posiada oryginalny kształt.

Alegreny:

Wartość odżywcza
948 kJ/226 kcal w 100 g

Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 44,2 g
w tym cukry 0,6 g
Błonnik 3,4 g
Białko 7,8 g
Sól 4,3 g

Call Now Button
Designed by Spring Leading
Theme: Screenr | Stworzone przez FameThemes
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.