RODZAJ: pieczywo pszenno-żytnie na bazie jogurtu na naturalnym zakwasie żytnim
OPIS: Naturalny, pierwotny smak Pasterskiego to czysta przyjemność dla wszystkich smakoszy chleba. Naturalnie wartościowe składniki jogurtu z najlepszego mleka stanowią bazę oryginalnego zaczynu pszennego oraz nadają wyjątkowy smak i niezwykłą soczystość produktu Chleba Pasterskiego. Obok tych specjalnych składników na wyjątkowy charakter chleba wpływa tradycyjny długi proces wyrobu i obróbki ciasta. Pieczywo jest naturalne, jak górskie łąki i posiada oryginalny kształt.
Alegreny:
Wartość odżywcza
948 kJ/226 kcal w 100 g
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
Węglowodany 44,2 g
w tym cukry 0,6 g
Błonnik 3,4 g
Białko 7,8 g
Sól 4,3 g
Designed by Spring Leading Theme: Screenr | Stworzone przez FameThemes
Polityka Prywatności Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.